fbpx
Teletreball

3 consells per teletreballar protegint la teva visió

Vivim èpoques de canvis, on toca reinventar-se. Cada cop més persones aposten pel teletreball, però no totes elles ho fan amb seguretat.

El teletreball ha arribat per quedar-se. Es tracta d’un sistema que millora la qualitat de vida de les persones en la majoria de casos. Adaptar-se a aquesta nova realitat ens pot aportar grans beneficis, per això avui et compartim uns quants consells per teletreballar còmodament:

1. Programa descansos

Com ja vam veure al nostre post “5 exercicis per evitar la vista cansada“, és molt important relaxar la zona ocular amb certa freqüència. Abans de començar la jornada laboral, et recomanem programar un descans d’uns 20 minuts cada dues hores de feina. D’aquesta manera podràs agafar energies i descansar la vista.

2. Prepara un ‘set up’ còmode

El ‘set up’ és l’espai on executaràs la teva feina des de casa. L’escriptori, la cadira, la pantalla i el mòbil són alguns dels elements clau d’aquest. Primer de tot, cal que la cadira sigui còmode i estigui a una alçada correcta. També cal orientar la pantalla cap a la teva vista, per tal d’evitar problemes de cervicals. Un altre consell és que activis l’opció “protecció contra la llum blava” de la qual disposen moltes pantalles modernes. Amb això evitaràs la fatiga visual.

3. Protegeix la teva visió

No són pocs els estudis que adverteixen del perill de les pantalles blaves. Disposar d’una protecció addicional a l’hora de teletreballar et pot estalviar futurs problemes de visió. A més, al finalitzar la teva jornada, et sentiràs més descansat.

Pregunta’ns com protegir la teva visió durant el teletreball:

salut

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Calella

C/ Esglesia, 210 - 212
08370 Calella - Barcelona

Tel. 93 766 06 93
calella@opticaclaramunt.cat

Whatsapp | Mòbil
618 39 31 02

Pineda de Mar

Pl. Mèlies, 31
08397 Pineda de Mar - Barcelona

Tel. 93 767 21 75
pineda@opticaclaramunt.cat

Whatsapp | Mòbil
635 98 05 83

© Òptica Claramunt 2021 | Avís legal  |  Política de privacitat  |  Disseny web Magnifik