fbpx

Avís Legal

1 – TITULARITAT DEL WEB

La pàgina web www.www.opticaclaramunt.cat és titularitat de Òptica Claramunt, amb domicili fiscal situat a C/ Esglesia, 210 - 212
08370 Calella, Barcelona

Correu electrònic de contacte: calella@opticaclaramunt.cat

Telèfon de contacte 618393102

2 – ABAST DE L’AVÍS LEGAL

La utilització d’aquest lloc web està subjecta a les següents condicions d’ús. Li preguem que les llegeixi atentament. El fet d’accedir a aquest lloc web i / o a l’aplicació i utilitzar els materials continguts en elles implica que vostè ha llegit i accepta, sense reserva, aquestes condicions.

Aquest avís legal estableix les condicions generals que regulen tant l’accés, com la navegació, així com l’ús dels continguts del present lloc web. La informació continguda en aquesta pàgina web fa referència als serveis prestats per Òptica Claramunt. La informació presentada només té efectes enunciatius i de cap manera constitueix una oferta vinculant que obligui a l’Usuari a contractar els serveis.

Òptica Claramunt es reserva el dret de modificar la informació aquí continguda quan ho consideri convenient i sense previ avís, i no és responsable de l’exactitud, insuficiència o autenticitat de la informació subministrada. Al seu torn es reserva el dret a modificar el contingut del present avís legal. Per tant, l’Usuari ha de llegir atentament el present Avís Legal en cadascuna de les ocasions en què es proposi utilitzar el lloc web, ja que aquest i les seves condicions d’ús recollides en el present Avís Legal poden patir modificacions.

La prestació del servei d’aquest lloc web té una durada limitada al moment en què l’Usuari es trobi connectat al lloc web o a algun dels serveis que a través del mateix es faciliten. Alguns serveis del Portal accessibles per als Usuaris d’Internet o exclusius per als clients de Òptica Claramunt poden estar sotmesos a condicions particulars, reglaments i instruccions que, si escau, substitueixen, completen i / o modifiquen el present Avís Legal i que hauran de ser acceptades per l’Usuari abans d’iniciar-se la prestació del servei corresponent.

3 – CONDICIONS DE L’ÚS DE LA WEB

Amb el simple accés, la navegació o la utilització de la pàgina web, es té la condició d’Usuari. L’Usuari accepta de forma plena i sense cap tipus de reserva les condicions contingudes en el present avís legal.

L’accés a la pàgina web és gratuït excepte pel que fa al cost de la connexió a través de la xarxa de telecomunicacions subministrada pel proveïdor d’accés contractat pels usuaris. Determinats serveis són exclusius per als nostres clients i el seu accés es troba restringit.

L’Usuari no ha de trametre a Òptica Claramunt cap tipus d’informació confidencial sense prèvia consulta i autorització d’aquest per remetre aquesta informació.

L’Usuari es compromet a utilitzar el lloc web juntament amb els seus serveis i continguts de forma lícita, d’acord amb la legislació vigent, els usos generalment acceptats, la bona fe i l’ordre públic.

L’Usuari es compromet a no realitzar accions que puguin causar danys a la pàgina web, sobrecarregant-la o deteriorant de qualsevol manera, o impedint als altres Usuaris el lliure accés, utilització o gaudi de la pàgina web. L’Usuari respondrà davant de Òptica Claramunt o davant de tercers de qualsevol dany i perjudicis que es puguin causar com a conseqüència de l’incompliment d’aquestes obligacions.

Calella

C/ Esglesia, 210 - 212
08370 Calella - Barcelona

Tel. 93 766 06 93
calella@opticaclaramunt.cat

Whatsapp | Mòbil
618 39 31 02

Pineda de Mar

Pl. Mèlies, 31
08397 Pineda de Mar - Barcelona

Tel. 93 767 21 75
pineda@opticaclaramunt.cat

Whatsapp | Mòbil
635 98 05 83

© Òptica Claramunt 2021 | Avís legal  |  Política de privacitat  |  Disseny web Magnifik