fbpx

ÒPTICA CLARAMUNT: LA TEVA ÒPTICA DE CONFIANÇA A CALELLA I PINEDA

La nostra història

L'any 1992, obrim la primera Òptica Claramunt al carrer Església, al cor del centre comercial de Calella.

Tres anys més tard, inaugurem el segon centre, aquest cop a Pineda de Mar, a la Plaça de les Mèlies. La intenció era i és oferir a la nostra comarca i visitants un servei professional i de qualitat en l'àmbit de l'òptica.

Al 2002 fem una nova obertura a Calella incorporant el primer Centre Auditiu permanent de la zona.

L’any 2017, coincidint amb el nostre 25è aniversari, unim ambdós centres de Calella ampliant l’espai i oferint els serveis d’optica i audiologia més avançats als nostres clients (carrer Església 210 - 212).

Imatge superior: Abril de 1992.


Equip humà

Els nostres òptics-optometristes diplomats i tècnics en òptica gaudeixen d'una llarga experiència per a oferir un servei professional i de qualitat.

Ens agrada transmetre un servei proper i de confiança per tal que els nostres clients se sentin còmodes i ben assesorats quan ens visiten. Ja sigui durant l'examen visual, la tria de muntura o la selecció de lents en funció de les necessitats.

Som conscients de la importància dels avenços mèdics, tecnològics i digitals i és per això que ens mantenim al dia assistint a formacions i congressos del nostre àmbit per poder oferir als nostres pacients la millor solució visual/auditiva.

Des de fa més de vint anys acudim a les principals fires de l’òptica i l'audiologia a nivell internacional, com Berlin, Paris, Milan o Madrid per aportar als nostres establiments les últimes tendències en muntures per graduar i ulleres de sol.

DEIXA'T ASSESSORAR PELS MILLORS PROFESSIONALS

Calella

C/ Esglesia, 210 - 212
08370 Calella - Barcelona

Tel. 93 766 06 93
calella@opticaclaramunt.cat

Whatsapp | Mòbil
618 39 31 02

Pineda de Mar

Pl. Mèlies, 31
08397 Pineda de Mar - Barcelona

Tel. 93 767 21 75
pineda@opticaclaramunt.cat

Whatsapp | Mòbil
635 98 05 83

© Òptica Claramunt 2021 | Avís legal  |  Política de privacitat  |  Disseny web Magnifik