fbpx
Esport

Com triar les ulleres esportives ideals pel bon temps?

Amb la primavera arriba el bon temps i també les ganes de fer esport a l’aire lliure. La pràctica d’esports i activitats outdoor com el pàdel, anar a córrer o passejar augmenten durant aquests mesos. En aquest punt, també arriba el moment de prendre decisions com quin tipus d’ulleres esportives utilitzar.

Com han de ser unes bones ulleres esportives?

Per tal de gaudir d’una pràctica esportiva satisfactòria, cal utilitzar roba còmode i complements de qualitat. Entre aquests elements hi trobem les ulleres esportives, altament recomanables per la pràctica esportiva. Et diem perquè:

És important protegir la vista dels raigs UV. Per això, si practiques esport et proposem utilitzar un estil d’ulleres esportives duradores, resistents, que bloquegin els raigs UV, que et protegeixin de la pols i que siguin còmodes i lleugeres.

També recomanem que aquestes ulleres tinguin varetes de plàstic o goma, i amb curvatura. Això farà que quedin més subjectes a les nostres orelles i tinguin una millor adherència. Si a això li sumem un cordó de goma per subjectar les ulleres per darrere del cap aconseguirem una magnífica subjecció. És recomanable per a l’adherència de les ulleres que tinguin un pegunte nasal. Això farà que siguin més còmodes i que el vidre no s’enteli.

Per què han de ser de qualitat?

Pel que fa al material de la lent, si són de vidre, seran menys econòmiques i menys resistents als impactes, però aportaran millor claredat òptica i resistència a ratllades. Si són de policarbonat, tindràs també bona qualitat òptica i més resistència als impactes. Són més barates però es ratllen amb més facilitat.

És molt recomanable que els vidres siguin fotocromàtics ja que s’adapten a la quantitat de llum de cada moment, i enfosqueixen la lent en dies ennuvolats. Aquestes lents deixen entrar la quantitat de llum òptima en cada cas. Són lents que milloren quan es combinen amb filtres polaritzats. El desavantatge de les lents fotocromàtiques és que no són adequades per a conduir.

Una altra opció és usar ulleres amb lents antirreflexant per aconseguir una visió més neta i clara i amb menys reflexos.

El nostre consell

Les ulleres de sol són fonamentals per a una bona salut ocular. Protegir la nostra visió és clau per gaudir de l’esport amb seguretat, per això t’aconsellem disposar d’unes ulleres de sol esportives diferents a les teves ulleres quotidianes. Als nostres centres disposes del millor assessorament en ulleres esportives. Demana Cita Online.

Font: Soloptical.net

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Calella

C/ Esglesia, 210 - 212
08370 Calella - Barcelona

Tel. 93 766 06 93
calella@opticaclaramunt.cat

Whatsapp | Mòbil
618 39 31 02

Pineda de Mar

Pl. Mèlies, 31
08397 Pineda de Mar - Barcelona

Tel. 93 767 21 75
pineda@opticaclaramunt.cat

Whatsapp | Mòbil
635 98 05 83

© Òptica Claramunt 2021 | Avís legal  |  Política de privacitat  |  Disseny web Magnifik