fbpx

Les retinografies 3D arriben a Calella

Òptica Claramunt ha adquirit ‘3D OCT Maestro 2’, un potent equip que permet realitzar una imatge 3D de la retina. Aquest sistema localitza patologies difícilment detectables mitjançant els sistemes tradicionals de les òptiques. Això suposa un gran avanç dins el Servei Clínic de Òptica Claramunt, ja que apropa l’última tecnologia en salut visual a la població de Calella, Pineda de Mar i rodalies. Quins beneficis aporta aquest nou equip? T’ho expliquem!

La novetat

Per començar, què suposa aquesta novetat? 3D OCT Maestro 2 és un equip totalment robotitzat i operat des d’una pantalla tàctil integrada per facilitar l’adquisició d’imatges precises de la retina. El seu disseny compacte ha permès la seva instal·lació a Òptica Claramunt, fent del gabinet del nostre centre un espai còmode, tant pel personal com pel pacient. Aquest potent sistema també realitza OCT i retinografies en color real en una sola captura. Amb això s’obté una imatge tant de la màcula com del nervi òptic, incorporant patrons de captura per retina, glaucoma i segment anterior. Gràcies a aquesta informació, s’obtenen dades molt precises de l’estat de salut ocular del pacient.

A més, per obtenir un diagnòstic amb una major precisió, l’equip inclou l’eye tracker SmartTrack i la funció Follow Up. Amb aquestes funcions, el nostre personal podrà escanejar la mateixa posició de la retina en dies diferents. Això suposa un gran avanç pel seguiment de patologies.

3D OCT Maestro 2, el potent nou equip de Òptica Claramunt.
3D OCT Maestro 2, el potent nou equip de Òptica Claramunt.

Diagnòstic complet

Paral·lelament, el seu programari IMAGEnet6 permet la visualització dinàmica de les dades obtingudes. Això proporciona imatges en 3D, 2D i una retinografia a color real simultàniament.

En tots els casos, les dades recopilades pel sistema s’envien a un equip extern de retinòlegs (oftalmòlegs especialitzats en la retina) que realitzen el diagnòstic final.

En conclusió, aquest equip ajudarà a la població de Calella, Pineda de Mar i rodalies a obtenir un diagnòstic altament precís de la seva salut ocular sense haver-se de desplaçar a altres poblacions.

Vols un diagnòstic complet? Demana Cita Online aquí.

Comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Calella

C/ Esglesia, 210 - 212
08370 Calella - Barcelona

Tel. 93 766 06 93
calella@opticaclaramunt.cat

Whatsapp | Mòbil
618 39 31 02

Pineda de Mar

Pl. Mèlies, 31
08397 Pineda de Mar - Barcelona

Tel. 93 767 21 75
pineda@opticaclaramunt.cat

Whatsapp | Mòbil
635 98 05 83

© Òptica Claramunt 2021 | Avís legal  |  Política de privacitat  |  Disseny web Magnifik